Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies.

Kommunikations- og Marketing-praktikant til vores London-kontor

TerraCycle tilbyder en 3 - 6 måneders Kommunikations- og Marketing-praktikplads 

TerraCycle tilbyder erfaring på en spændende og international arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle sig professionelt. Vi søger en engageret, positiv og hårdtarbejdende person som ønsker erfaring inden for PR, sociale medier, markedsføring og miljørelateret arbejde. Vi søger en praktikant til den danske afdeling på vores Europæiske hovedkontor i London.

Praktikpladsen er i London og kan vare mellem 3-6 måneder, afhængig af ansøgerens tilgængelighed. Interesserede kandidater bedes sende deres CV så snart som muligt, da vi på løbende basis leder efter nye praktikanter. Opstart vil være i August/September.
Praktikstillingen er ulønnet, men vi minder ansøgere om, at de kan søge støtte fra Erasmus og SU hvis praktikstillingen er en del af studiet.

Vi prioriterer at give vores praktikanter muligheden for at deltage i daglige arbejdsopgaver, projekter og møder for at få relevant erhvervserfaring. Dertil har vi ugentlig vejledning og opfølgning på processen. Ansøgeren kommer til at beskæftige sig med både det danske og det britiske marked.

Lidt om TerraCycle: 
TerraCycle er en del af en ny generation af virksomheder, som lægger lige vægt på sine sociale og miljøvenlige værdier som på sin økonomiske gevinst. TerraCycle blev grundlagt i USA i 2001 og er i dag en ledende virksomhed inden for indsamling og genanvendelse af brugte forbrugsvarer. TerraCycle samarbejder med mange kendte brands verden over. Partnerskabet med andre brands gør det muligt at oprette indsamlingsprogrammer, så TerraCycle kan genanvende produkter der normalt ville ende på forbrændingen eller lossepladsen. Takket være idéen om sponsoreret affald, kan disse produkter få nyt liv og blive til innovative, miljøvenlige produkter. TerraCycle fokuserer meget på, at støtte velgørende formål, og sørger for at hvert indsamlingsprogram bidrager til velgørenhed. 

Arbejdsopgaverne vil variere, men vil hovedsageligt indebære: 

 • PR: Opdatere presselister, skrive pressemeddelelser og mulighed for at pitche journalister med din pressemeddelelse samt opfølgning (kommer an på længden af praktikperioden)
 • Hjælpe med at styre og gro vores sociale medier samt netværk af lokale indsamlingssteder
 • Udvikling af markedsføringsstrategier og materialer for at fremme TerraCycle igennem kampagner, konkurrencer og sociale medier
 • Håndtere kundeservice
 • Afhængig af ansøgers interesseområder tilbyder vi også muligheden for at starte egne projekter som kan fremme TerraCycle

Vigtige egenskaber: 

 • Flydende i mundtlig og skriftlig dansk, samt gode engelske sprogkundskaber
 • Akademisk baggrund inden for miljø, markedsføring, PR, kommunikation eller tilsvarende
 • Interesse for miljøsager og genanvendelse
 • Initiativrig og selvstartende
 • Evne til at arbejde i teams med gode medmenneskelige egenskaber

Andre velansete egenskaber

 • Relevant erhvervserfaring 
 • Gode IT kundskaber (Word, Excel, PowerPoint.) 
 • Gode kundskaber ved brug af sociale medier (f.eks. Facebook, Youtube og Instagram)

Send venligst dit CV og ansøgning på dansk (inkluder venligst mulig dato for start- og slutdato) til Anders Warrer på anders.warrer@terracycle.com