Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies.

Værdipapirer tilbudt gennem strategisk kapitalinvesteringer, LLC. Medlem finra/sipc. Ansvarsfraskrivelse: privat udbudte værdipapirer kan have en lang besiddelsesperiode, kan være illikvide og kan indebære en væsentlig risiko. Investorer skal have råd til et tab af hele deres hovedstol.

Der vil ikke blive anmodet om penge eller andre vederlag, og hvis tilsendt som svar, vil ikke blive accepteret. Ingen tilbud om køb af værdipapirer kan accepteres, og ingen del af købsprisen kan modtages indtil produkterklæringen indleveret af virksomheden til Securities and Exchange Commision (SEC) er blevet kvalificeret af SEC. Sådanne tilbud kan blive tilbagetrukket eller tilbagekaldt, uden nogen form for forpligtelse eller tilsagn, på hvilket som helst tidspunkt før underretning om godkendelse oplyst efter datoen for kvalifikationen. En indikation af interesse involverer ingen form for forpligtelser eller tilsagn. En produkterklæring angående dette tilbud er blevet indleveret til SEC. Du kan indhente en kopi af det indledende tilbudscirkulære, der er en del af produkterklæringen fra:
www.Sec.Gov/archives/edgar/data/1714781/000114420417045693/v473424_partiiandiii.Htm

Vi kan ikke rådgive dig angående værdipapirer og lignende love i andre lande end USA. Kontroller med dine egene professionelle rådgivere, for at sikre at du kan investere. Når du investerer, varetager du at du har tjekket lovene i din retskreds og at det er lovligt for dig at investere.

Vores US datterselskab

TerraCycle US Inc.

har lanceret et aktieudbud som er åbent for alle.

Lær mere

Vigtig meddelelse

Genanvend med TerraCycle®

Hvad er TerraCycle?

TerraCycle eliminerer ideen om skrald® ved at genanvende det svært-genanvendelige. Ligemeget om det er kaffekapsler i dit hjem, skriveredskaber fra en skole eller plastik handsker fra et laboratorie - TerraCycle kan indsamle og genanvende næsten alle former for affald. Vi går sammen med individuelle indsamlere som dig, såvel som store produktvirksomheder, butikker, producenter, kommuner og små virksomheder i 20 forskellige lande. Med din hjælp kan vi hver måned redde mange tusinde kilo affald fra forbrænding og deponering hver måned.

Kom i gang ved at bruge søgefunktionen ovenfor og fortæl os hvad du gerne vil genanvende.