Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies.

Om TerraCycle

TerraCycle er en innovativ genanvendelsesvirksomhed og en global leder i at genanvende svært genanvendeligt affald.

Indsamlingsplatforme

TerraCycle tilbyder gratis indsamlingsprogrammer, som er sponseret af miljøbevidste virksomheder, samt genanvendelsesløsninger som kan købes til næsten alle former for affald.

Gratis indsamlingsprogrammer

TerraCycle tilbyder gratis indsamlingsprogrammer sponsoreret af varemærker, producenter og forhandlere over hele verden for at gøre det nemmere at samle og genanvende svært-genanvendeligt skrald. Du skal blot vælge et program du gerne vil deltage i, begynde at samle derhjemme, på din skole eller arbejdsplads, downloade et gratis forsendelsesmærkat og sende os affaldet til genanvendelse. Du kan endda tjene penge til din skole eller din foretrukne velgørende organisation.

Free recycling programs

​​Til dato har over 80 millioner mennesker i 21 lande hjulpet med at indsamle og genbruge nok affald til at optjene over 21 mio. dollars til velgørenhed i hele verden.

Zero waste boxes

Zero Waste Box™ platform (køb nødvendigt)

TerraCycle Zero Waste Box™ platform giver dig mulighed for at genanvende næsten alle former for affald. Lige fra dine kaffekapsler til kompleks laboratorieaffald. Vælg den form for skrald du ønsker at indsamle, køb en ønsket boksstørrelse, indsaml dit affald og send det til TerraCycle, så det kan blive genanvendt (fragt er inkluderet). Venligst kontakt vores kundeservice for mere information på kundeservice@terracycle.dk eller kontakt os på 80 82 68 40.

Kommunale partnerskaber

TeraCycle samarbejder med mange byer rundt om i verden for at tilbyde nul-affalds løsninger til indbyggerne og besøgende. Disse løsninger strækker sig fra byomfattende programmer for cigaretaffald til hentning af affald hos private husholdninger.

City recycling
Pre consumer rollstock

Programmer for produktionsaffald

​TerraCycle samarbejder med fabrikker rundt om i verden for at hjælpe med at genanvende materiale, som er vanskeligt at genanvende. Har din virksomhed affald, som bliver sendt til lossepladsen eller forbrændingen? TerraCycles programmer for produktionsgenanvendelse strækker sig lige fra genanvendelse af brugt sikkerhedsudstyr til store mængder af forældet emballage. Vi tilbyder også nul-affaldsrådgivning og lukket kredsløbsudviklingstøtte.

Profesionel service og rutelogistik

TerraCycles samarbejder med virksomheder for at fremme deres platform med vores unikke genanvendelsesprogrammer. TerraCycle kan arbejde med jeres salgsteam og give værdi til slutforbrugeren med vores genanvendelsesservice.

Commercial recycling
Events weblogo

Arrangementydelser

​TerraCycle tilbyder omfattende arrangementydelser for virksomheder og organisationer. Vi kan hjælpe dig igennem alle skridt på vejen, lige fra indsamling og genanvendelse til promovering og sponsorater. Vi arbejder tæt sammen med dig for at give dig den bedst mulige genanvendelsesløsning til dit arrangement - uanset dit behov. Kontakt os på zwb.europe@terracycle.com for mere information.

TerraCycle løsningen

TerraCycle genbruger, genanvender og upcycler affald i stedet for at brænde eller deponere det, hvilket er en markant bedre løsning for affald end traditionelle metoder. Vi giver affaldet et nyt liv ved at skabe brugbare nye produkter ud af ting der ellers ville være smidt ud.

Terracycle solution

I nyhederne

Nedenfor finder du de nyeste avis- og magasinartikler, samt blogindlæg og indhold fra sociale medier. Hvis du tilhører pressen og har yderligere spørsmål om TerraCycle , kontakt os venligst via kundeservice@terracycle.dk

Fra plastiklåg til drikkedunk

TerraCycle er en af de mange virksomheder, der de seneste år har specialiseret sig i at genanvende noget af det affald, der ellers ville blive betragtet som affald og brændt i kraftværkerne.

Apr 24, 2018

TerraCycle modtager FN klima-pris

Til november modtager TerraCycle FNs klimapris. Det sker på baggrund af virksomhedens samarbejde med Procter & Gamble og Suez, der sammen har skabt verdens første genanvendelige shampooflaske lavet med strandplast.

http://csr.dk/ · Oct 20, 2017

Pris til verdens første shampooflaske af strandplast

Verdens første shampooflaske skabt delvist af strandplast har dansk plast i konstruktionen. Nu har firmaet bag konceptet TerraCycle vundet FNs ”Momentum of Change Ligthhouse Activity” pris. TerraCycle modtager prisen i samarbejde med Procter & Gamble og Suez, oplyser TerraCycle i … Læs videre

https://www.metal-supply.dk/ · Oct 19, 2017

Historie

​TerraCycle blev grundlagt af den tidligere Princeton studerende, Tom Szaky, i 2001, som havde en mission om at eliminerie ideen om skrald®. Fra en beskeden begyndelse er TerraCycle nu vokset til at være global leder i at indsamle og genanvende affald som er svært at genanvende: Eksisterer i over 20 lande, engagerer mere end 60 millioner indsamlere og genanvender billioner af affaldsenheder gennem adskellige innovative platforme.

Priser

TerraCycle har vundet over 200 priser for socialt iværksætteri og bæredygtig forretning.

Sustainableaward
Schwab
Un
Forbes impact 30
Cgi clinton global initiative logo
Halo
Inc500
Brilliant100
Environmental protection agency
Parentin mom tested
Top product of the year resized
Entrepreneur 360

Besøg TerraCycle

​TerraCycle er som ingen andre affaldshåndteringsvirksomheder i verden. Alle vores kontorer er lavet af upcyclede materialer. På vores amerikanske kontor bliver væggene kontinuerligt redesignet med nye grafittimalerier fra lokale kunstnere. Vores kultur er bygget på gennemsigtighed og høj-energi innovation og vi har et team af passionerede og miljøbevidste ansatte. Tjek vores TV show ”Human Resources” på Pivot eller se om der er ledige medarbejder- eller praktikantstillinger, hvis du vil have et spændende indblik i vores verden.

Office